Profile10 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Roskovec

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Urën Vajgurore pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Roskovec
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 ERVISA KACELI F Lëvizja Socialiste për Integrim
2 IVAN TORO M Lëvizja Socialiste për Integrim
3 JORGO BEGAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 EMELS XHAXHAJ M Partia Balli Kombëtar
5 MATILDA AGAÇI F Partia Balli Kombëtar
6 GENCI HOXHA M Partia Demokracia Sociale
7 BUJAR CJAPI M Partia Demokratike
8 DJANA XHAXHAJ F Partia Demokratike
9 RAJMOND PLAKA M Partia Demokratike
10 ARDJAN METOHU M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
11 FREDI FELEQI* M Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
12 ALTINA RESULAJ* F Partia Republikane
13 ANXHELA GLLAVA F Partia Socialiste e Shqipërisë
14 BUJAR COBO M Partia Socialiste e Shqipërisë
15 ELENI GOGA F Partia Socialiste e Shqipërisë
16 ELMAS CEPELE M Partia Socialiste e Shqipërisë
17 ILIRJAN MUSKAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
18 KUDRET KUKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
19 MARINELA ZOGA F Partia Socialiste e Shqipërisë
20 SONILA RRAPUSHI F Partia Socialiste e Shqipërisë
21 VIKTOR MATA M Partia Socialiste e Shqipërisë

* Fredi Feleqi dhe Altina Resulaj kanë zëvendësuar Lavdosh Selamaj dhe Pellumb Agaci, të cilët kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.