Profile10 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Sarandë

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Sarandë e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Sarandë
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 MIHAL LAPA M Aleanca për Barazi e Drejtësi Europiane
2 HASIME CIKUKU F Fryma e Re Demokratike
3 LANDI HITO M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 MELINA XHOLLA F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 PERPARIM FATAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
6 VENERA GURI F Lëvizja Socialiste për Integrim
7 URANIA SHENDI F Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen
8 BARJAM ALIDHIMA M Partia Balli Kombëtar
9 PANAJOT GUNARI M Partia Balli Kombëtar Demokrat
10 KOZETA STATHA F Partia Bashkimi per te Drejtat e njeriut
11 SHKËLQIM NIKOLLA M Partia Demokracia Sociale
12 ANITA GUMENI F Partia Demokratike
13 ARBEN VOGLI M Partia Demokratike
14 HARIZ MËMA M Partia Demokratike
15 ZANA PIRRO F Partia Demokratike
16 DHIMITRAQ LAPA M Partia Demokristiane e Shqipërisë
17 MEHMET NELAJ M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
18 VIOLETA TAHO F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
19 RUSTEM DUKA M Partia G99
20 SHPETIM AHMETI M Partia Konservatore
21 QESKO ÇAKALLI M Partia Lëvizja e Legalitetit
22 PERPARIM AHMETI M Partia Republikane
23 ALQI BABI M Partia Socialiste e Shqipërisë
24 ARMAND HYSI M Partia Socialiste e Shqipërisë
25 ELENI BARKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
26 FATBARDHA BESHIKU F Partia Socialiste e Shqipërisë
27 FERASETE VELI F Partia Socialiste e Shqipërisë
28 FERUZ BASHO M Partia Socialiste e Shqipërisë
29 FILIP XUXI M Partia Socialiste e Shqipërisë
30 TATIANA ALIKAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
31 ALBANA IMERAJ F Partia Unitetit Kombëtar