Profile10 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Urën Vajgurore

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Urën Vajgurore e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Ura Vajgurore
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 ERMONELA MATA F Lëvizja Socialiste për Integrim
2 KUJTIM PELIVANI M Lëvizja Socialiste për Integrim
3 LUAN HAJDARAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 MIRELA TAFA F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 SHKELQIM VRAPI M Lëvizja Socialiste për Integrim
6 NADIR SHEHU M Partia Bashkimi Liberal Demokrat
7 ARBEN DYLI M Partia Demokratike
8 ASTRIT MEHMETI M Partia Demokratike
9 KOZETA PROTODUARI F Partia Demokratike
10 VALBONA RUMNIÇI F Partia Demokratike
11 ADRIAN GURAJ M Partia Forca Rinia
12 AUREL HOXHA M Partia për Europianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë
13 BUJAR DHEMBO M Partia Republikane
14 HASAN LILA M Partia Rruga e Lirisë
15 ANILA SHAHINI F Partia Socialiste e Shqipërisë
16 FATLLI ADILAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
17 HAXHIRE HOXHA F Partia Socialiste e Shqipërisë
18 HYSEN HOXHA M Partia Socialiste e Shqipërisë
19 LORENC PLAKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
20 LUENA COPI F Partia Socialiste e Shqipërisë
21 VIKTOR XHEMALAJ M Partia Socialiste e Vërtetë 91