Postuar nga: Fatjona Mejdini

Reportazh 18 Aug 2016

Alpet Shqiptare i ofrojnë turistëve eksperiencën e madhështisë së izoluar

Fshatrat e izoluara në malet e veriut të Shqipërisë po tërheqin turistë me peizazhin e jashtëzakonshëm malor, por ndërsa vendasit dëshirojnë të zgjerojnë bizneset, modernizimi mund të sjellë ndryshim.

Lajm 17 May 2016

Kryebashkiaku shqiptar arrestohet pas skandalit seksual

Shukri Xhelili, kryebashkiak i Dibrës në veri-lindje të Shqipërisë, u arrestua pasi u regjistrua me kamera të fshehtë për ofrimin e një vendi pune dhe page më të lartë një punonjëseje të re të bashkisë në shkëmbim të seksit.

Analize 24 Mar 2016

Raporti: Reforma territoriale-administrative krijoi konfuzion

Një misioni i Këshillit të Europës shprehet se reforma e qeverisjes vendore në Shqipëri ka avancuar në mënyrë të pabarabartë, ka krijuar konfuzion mbi kompetencat dhe akuza për favoritizëm.

Analize 16 Mar 2016

Përpjekja për rilindjen e qyteteve të vogla në Shqipëri ngjall debate

Qeveria shqiptare po shpenzon miliona euro për përmirësimin e infrastrukturës së qyteteve të vogla të lëna pas dore, por disa vënë në pyetje prioritetet.

Analize 5 Nov 2015

Reforma e pushtetit vendor në Shqipëri, “kaotike”

Mbajtja e zgjedhjeve vendore në Shqipëri përpara kalimit të ligjit që i jep bashkive fuqitë për të vepruar do të shkaktojë probleme për vitet e ardhshme, paralajmëron eksperti.

Më shumë