Postuar nga: Hysen Likdisha

Lajm 6 Feb 2017

Prej dy ditësh të humbur 1500 metra nën tokë

Deri në mesditën e të hënës, grupet e shpëtimit nuk kanë arritur të hyjnë në thellësinë e minierës, ku tri minatorë kinezë rezultojnë të bllokuar.

Lajm 4 Feb 2017

Shpërthim në minierën e Bulqizës, tre minatorë të bllokuar nën tokë

Shpërthimi i gazit në pusin 7, që menaxhohet nga koncesionari Albchrome ka bllokuar të paktën tre minatorë në thellësinë 1500 metra, ndërsa tre të tjerë u plagosën lehtë. Aksidenti i dytë në minierat e vendit në 10 ditë.

Analize 26 Nov 2016

Përkatësia politike mban peng kryepleqtë e zgjedhur të Bulqizës

Një vit pas afatit ligjor, zgjedhja e 15 kryetarëve të fshatrave mbahet ende e bllokuar, pasi kandidatët e votuar nga komuniteti nuk i përkasin krahut politik që drejton bashkinë e Bulqizës.

Interviste 31 Oct 2016

Muharrem Rama: Ja çfarë premtoj për Dibrën gjatë mandatit tim

Kryetari i Bashkisë së Dibrës Muharrem Rama do të qeverisë këtë bashki për tri vitet e ardhshme dhe sakaq ka një listë punësh, nga riparimet e shkollave dhe rrugëve te kanalet vaditëse dhe pritat kundër erozionit të tokës.

Interviste 10 Aug 2016

Basir Çupa: Kemi gati projektet për financim

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Klos, BIRN Albania intervistoi kryetarin e Bashkisë Z. Çupa lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 25 Jul 2016

Melaim Damzi: Jemi në fillim e zbatimit  të ideve

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Bulqizës, BIRN Albania intervistoi kryetarin e Bashkisë Z.Damzi lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 13 Jul 2016

Nezir Rizvani: Kemi kryer një sërë prokurimesh për infrastrukturën

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Matit, BIRN Albania intervistoi kryetarin Bashkisë Z. Rizvani lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 16 Oct 2015

Basir Çupa: Plan rregullues dhe infrastrukturë për Klosin

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Klos lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Çupa lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Interviste 5 Oct 2015

Shukri Xhelili: Me ndihmën e Ramës do të rindërtoj shkollat

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Dibër lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Xhelili lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Interviste 3 Oct 2015

Melaim Damzi: Do të diversifikoj punësimin në Bulqizë

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Bulqizë lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Damzi lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Më shumë