Postuar nga: Shkëlqim Hajno

Interviste 30 Sep 2016

Shuaip Beqiri: Furnizuam me ujë fshatrat, titujt e pronësive vazhdimësia e punës sonë

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Konispolit, BIRN Albania intervistoi kryetarin e bashkisë Z. Beqiri lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 26 Sep 2016

Leonidha Hristo: Kemi dyfishuar vjeljen e taksave, sfidë financimi i projekteve

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Finiq, BIRN Albania intervistoi kryetarin e bashkisë Z. Hristo lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 16 Sep 2016

Rigels Balili: Kemi siguruar fonde investimesh, sfidë uji i ndotur nga gazi

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Delvinës, BIRN Albania intervistoi kryetarin e bashkisë Z. Balili lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 12 Sep 2016

Florjana Koka: Kapërcyem sfidën e menaxhimit të territorit të zgjeruar. Parkimet dhe turizmi, fokusi i punës sonë

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Sarandës, BIRN Albania intervistoi kryetaren e bashkisë Znj. Koka lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Më shumë