Tërmet Peçi: Vizioni im për Tepelenën

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Tepelenë lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Peçi lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Miranda Rira: Premtimet e mija për Prrenjasin

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetaren e zgjedhur të bashkisë Përrenjas lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Znj. Rira lidhur me mandatin e saj katërvjeçar.

Artur Bardhi: Vizioni im për Kurbinin

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Kurbin lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Bardhi lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Tonin Marinaj: Transparencë dhe punësim

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Malësi e Madhe lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Marinaj lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Ndrec Dedaj: Vizioni im për Mirditën

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Mirditë lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Dedaj lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.