Lista

Profile 17 Nov 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Vaun e Dejës

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Vaun e Dejës pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 31 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Malësinë e Madhe

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Malësinë e Madhe e e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 31 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Tropojë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Tropojë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 29 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Bulqizë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Bulqizë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 29 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Berat

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Berat pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Vlorë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Vlorë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Shkodër

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Shkodër pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Lushnje

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Lushnje pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Lezhë

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Lezhë e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Korçë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Korçë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Më shumë

Harta

Birn_Harta
Harta Interaktive
+*-Harta interaktive me informacione të detajuara mbi Bashkitë dhe njësitë administrative përbërese

Analiza

Melaim Damzi, kryetari i Bashkisë së Bulqizës. Foto:Facebook.
Përkatësia politike mban peng kryepleqtë e zgjedhur të Bulqizës
+*-Një vit pas afatit ligjor, zgjedhja e 15 kryetarëve të fshatrave mbahet ende e bllokuar, pasi kandidatët e votuar nga komuniteti nuk i përkasin krahut politik që drejton bashkinë e Bulqizës.
Niveli i transparencës së pushtetit vendor i monitoruar në maj-qershor 2016.
Gota gjysmë bosh e transparencës së bashkive
+*-Një monitorim i kryer nga BIRN gjatë muajit qershor zbuloi se më pak se gjysma e detyrimeve ligjore në lidhje me të drejtën për informim dhe transparencën aktualisht respektohen nga 61 njësitë e pushtetit vendor, pjesërisht për shkak të mungesës së njohjes së ligjeve dhe pjesërisht për shkak të mentalitetit të administratës së mbyllur për […]
Kryeministri Edi Rama, duke folur gjate ceremonise se celjes se Muzeut Kombetar te Fotografise "Marubi", ne qytetin e Shkodres, i cili eshte peruruar me rastin e Dites se Europes.	/r/n/r/nPrime Minister Edi Rama, speaks during inauguration of the National Museum of Photography "Marubi" in Shkodra, inaugurated on the occasion of Europe Day.
Shkodra jashtë “Rilindjes urbane”, merr më pak fonde se Maliqi dhe Roskoveci
+*-Fondet e përfituara nga bashkia më e madhe e Veriut prej Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve për vitin 2016 tregojnë se tradita e vjetër e ndarjes së parave sipas përkatësisë partiake shoqëron projektet e reja të qeverisë “Rama”.