Kryetar Bashkie

Curriculum Vitae 17 Nov 2016

Ilia Stefo, PS, CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kandidati i Partisë Socialiste dhe i koalicionit të majtë për bashkinë Kolonjë.

Curriculum Vitae 27 Oct 2016

Muharem Rama, CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Dibër.

Curriculum Vitae 19 Oct 2015

Arif Tafani, CV

Ky jetëshkrim nuk është bërë ende i disponueshëm nga kryetari i bashkisë Belsh

Curriculum Vitae 19 Oct 2015

Petrit Sinaj, CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Berat.

Curriculum Vitae 18 Oct 2015

Melaim Damzi, CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Bulqizë.

Curriculum Vitae 17 Oct 2015

Altin Toska, CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Cërrik.

Curriculum Vitae 17 Oct 2015

Rigels Balili, CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Delvinë.

Curriculum Vitae 17 Oct 2015

Bledjon Nallbati, CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Devoll.

Curriculum Vitae 17 Oct 2015

Fredi Kokoneshi, CV

Ky është kurikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Divjakë.

Curriculum Vitae 16 Oct 2015

Ahilea Deçka, CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Dropull

Më shumë

Harta

Birn_Harta
Harta Interaktive
+*-Harta interaktive me informacione të detajuara mbi Bashkitë dhe njësitë administrative përbërese

Reforma Territoriale

Një djalosh vizaton hartën e Shqipërisë me ndarjen e re territoriale në një mur. Foto: Ivana Dervishi/BIRN.
Qeveria në “zonën gri të legjitimitetit” me projektin për 4 rajonet e zhvillimit
+*-Propozimi i qeverisë “Rama 2” për përqendrimin e institucioneve kyçe në 4 rajone është pritur me dyshim dhe pikëpyetje nga ekspertët e qeverisjes vendore, të cilët kërkojnë hapjen e konsultimeve publike për shmangien e rreziqeve dhe gjetjen e një fryme konsensusi me opozitën.
Zjarri në qafën e Muzinës në Gjirokastër | Foto ngsa : LSA
Shqipëria e keqpërgatitur për luftën me flakët
+*-Mjete e papërshtatshme, personeli i patrajnuar dhe dështimi i shumë bashkive për të ngritur në kohë drejtoritë e mbrojtjes nga zjarri, e ka vështirësuar betejën e vendit me flakët gjatë kësaj vere të nxehtë, ndërsa dhjetra-mijëra hektarë janë bërë shkrumb e hi.
Kryetari i bashkisë Erion Veliaj inspekton punimet në rrjetin e ujësjellësit | Foto nga : Bashkia Tiranë
Ujësjellësi i Tiranës kërkon rritje dramatike të çmimit ndërsa mban të larta shpenzimet operative
+*-Bashkia e Tiranës pritet t’i kërkojë Entit Rregullator të Ujit lejimin e rritjes së tarifave të furnizimit me ujë në kryeqytet me 44%, për të mbuluar investimet për rinovimin e rrjetit, për shtimin e reklamave të ujësjellësit si dhe për “komisione bankare”, ndërkohë që kostot e personelit e shpenzime të tjera operative do të mbeten […]