Profile29 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Bulqizë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Bulqizë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Bulqize
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 ARTUR ALIU M Aleanca Arbnore Kombëtare
2 ARJAN HOXHA M Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
3 MARSIDA MURJA F Lëvizja Socialiste për Integrim
4 VEAP HALILI M Lëvizja Socialiste për Integrim
5 MUNIR SINANI M Partia Ardhmëria Shqiptare
6 ABAZ MERA M Partia Balli Kombëtar Demokrat
7 EDMOND ISAKU M Partia Bashkimi Demokrat
8 GEZIM SALA M Partia Demokracia Sociale
9 FLLANXA KURTI F Partia Demokratike
10 MENTOR LALA M Partia Demokratike
11 PETRIT CARA M Partia e Gjelbër
12 RRAHIM DEDJA M Partia e të Drejtave të Mohuara
13 LULZIM VIÇISHTA M Partia G99
14 BEHAR CANI M Partia Komuniste e Shqipërisë
15 HALIL JAKIMI M Partia Konservatore
16 BARDHYL RAMA M Partia Lëvizja e Legalitetit
17 ARDIT TOLLJA M Partia Mendimi Djathtë Liberal
18 ARDIAN HIDA M Partia Republikane
19 LUIZA TOLA F Partia Socialiste e Shqipërisë
20 MYFIT DURIÇI M Partia Socialiste e Shqipërisë
21 GAZMEND KENGA* M Partia Socialiste e Shqipërisë

* Gazmend Kenga ka zëvendësuar Vehbi Xheka, i cili ka qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.