Profile24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Lezhë

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Lezhë e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Lezhë
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 SHAQE MARINAJ F Fryma e Re Demokratike
2 DAJANA KOVAÇI F Lëvizja Socialiste për Integrim
3 FERDINAND NDOJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 HASAN MUÇA M Lëvizja Socialiste për Integrim
5 MARJANA GJONAJ F Lëvizja Socialiste për Integrim
6 AGIM DODA M Partia Ardhmëria Shqiptare
7 SANDER SKANDAJ M Partia Balli Kombëtar Demokrat
8 LIRIM TORBA M Partia Bashkimi Demokrat
9 LODOVIK PJETRAJ M Partia Bashkimi Liberal Demokrat
10 AGENTINA SULAJ F Partia Demokratike
11 FRAN LLESHI M Partia Demokratike
12 GENTJAN SHERRI M Partia Demokratike
13 MARGERITA TRASHAJ F Partia Demokratike
14 PASHK GJONI M Partia Demokratike
15 PAULIN MARKU M Partia Demokratike
16 ZYRAFETE KULLI F Partia Demokratike
17 GJON GJOKA M Partia Demokristiane e Shqipërisë
18 RAJMONDA DOÇI F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
19 ZEF DOÇI M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
20 ERNEST NDRECA M Partia G99
21 NDRE NDREU M Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori
22 BARDHOK NDREU M Partia Konservatore
23 PREL GURI M Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
24 ARDIAN MARKU M Partia Ora e Shqipërisë
25 ARIS MEMA M Partia Ora e Shqipërisë
26 EMIRJAN LAZRI M Partia Ora e Shqipërisë
27 MERITA DUSHKU F Partia Ora e Shqipërisë
28 RAKE NIKOLLA F Partia Ora e Shqipërisë
29 RROK RROKU M Partia Personat me Aftësi të Kufizuar
30 KRESHNIK ALCANI M Partia Republikane
31 ALEKSANDER NDOKA M Partia Rruga e Lirisë
32 ZEF LAZRI M Partia Shqiptare Atdheu
33 AGOSTIN MARKU M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
34 EDUINA PALI F Partia Socialiste e Moderuar
35 KRISTIAN GJIDODAJ M Partia Socialiste e Moderuar
36 EDUARD NDRECA M Partia Socialiste e Shqipërisë
37 FRAN MARKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
38 GJOK NDOKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
39 MARJANA NDOCI F Partia Socialiste e Shqipërisë
40 YLLKA ÇUKO F Partia Socialiste e Shqipërisë
41 GJERGJ NDOJ M Partia Socialiste e Vërtetë 91