Profile31 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Malësinë e Madhe

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Malësinë e Madhe e e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Malësi e Madhe
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 SHKELZEN SELGJEKAJ M Aleanca Arbnore Kombëtare
2 ROBERT DAJANAJ M Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
3 TAZE BRUÇAJ F Fryma e Re Demokratike
4 VASEL MUÇAJ M Fryma e Re Demokratike
5 VIKTOR POPAJ M Levizja Demokratike per Vlera Mireqenie Progres
6 FESTIM BROJAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
7 GENTJAN CANAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
8 JETMIRA HOTAJ F Lëvizja Socialiste për Integrim
9 MAJLINDA NDRECAJ F Lëvizja Socialiste për Integrim
10 NDUE PEPAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
11 PERPARIM KUKA M Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë
12 AGRON BUSHATAJ M Partia Balli Kombëtar
13 BUJAR HASAJ M Partia Balli Kombëtar Demokrat
14 ILIIR REXHVELAJ M Partia Bashkimi Liberal Demokrat
15 ISA RAMAJ M Partia Demokratike
16 PJERIN SPATHARI M Partia Demokratike
17 VERA DRAGAJ F Partia Demokratike
18 ILIR HALAJ M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
19 LUIGJ GEGAJ M Partia e të Drejtave të Mohuara e Re
20 BESMIR MATAJ M Partia G99
21 ERJON ZEKAJ M Partia Konservatore
22 GJETO CEKAJ M Partia Kristian Demokrate e Shqiperise
23 GJOVALIN VESHTAJ M Partia Ora e Shqipërisë
24 LULË BOTINAJ F Partia Popullore Kristian Demokrate e Shqipërisë
25 MUHAMET MUÇA M Partia Republikane
26 MONDI CURAJ M Partia Socialiste e Moderuar
27 BESMIR SELGJEKAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
28 MUHAMET BAJRAMAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
29 NERTILA BAJRAMAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
30 SAMUELA CURAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
31 BEITO KOTAJ M Partia Socialpunëtore Shqiptare