Profile24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Shkodër

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Shkodër pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Shkodër
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 FATLUM NURJA M Fryma e Re Demokratike
2 VIORESIN SINANI* M Lëvizja Socialiste për Integrim
3 ELTON RADOVANI M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 ENEJDA VADOHEJ F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 KLODIANA DIZDARI F Lëvizja Socialiste për Integrim
6 LINDITA REÇI F Lëvizja Socialiste për Integrim
7 MIRJAN BLETAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
8 REZARTA ZAMAKU F Lëvizja Socialiste për Integrim
9 ROZE DEDVUKAJ F Lëvizja Socialiste për Integrim
10 SOKOL JUBICA M Lëvizja Socialiste për Integrim
11 SOKOL LEKAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
12 GJOVALIN TROJA M Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë
13 MUARREM SHKJAU M Partia Balli Kombëtar Demokrat
14 ANITA AMULI* F Partia Demokratike
15 ARJOLA ZEFI F Partia Demokratike
16 BUJAR HOTI M Partia Demokratike
17 FILIP GURAZIU M Partia Demokratike
18 GASPER KOKAJ M Partia Demokratike
19 GRETA BARDELI F Partia Demokratike
20 ISUF META M Partia Demokratike
21 KRISTI KOLA F Partia Demokratike
22 LINA PJETRI F Partia Demokratike
23 MARIN PEMAJ M Partia Demokratike
24 MARK RUPA M Partia Demokratike
25 MAXHID CUNGU M Partia Demokratike
26 NADIRE SHABAJ F Partia Demokratike
27 NDOC ASHTA M Partia Demokratike
28 NIRVANA LEKAJ F Partia Demokratike
29 ROMIRA MUKA F Partia Demokratike
30 SARA MICHEL F Partia Demokratike
31 SELAMI SMAJLI M Partia Demokratike
32 TEREZINA HILA F Partia Demokratike
33 VILDANE GUSHTA F Partia Demokratike
34 XHEMAL BUSHATI M Partia Demokratike
35 PRENG LULI M Partia Demokristiane e Shqipërisë
36 GRISELDA RADOHINA* F Partia Ligj dhe Drejtësi
37 MUSTAFA LICI M Partia Mendimi Djathtë Liberal
38 ALDA DERMANI* F Partia Ora e Shqipërisë
39 MHILL PRRONI* M Partia Republikane
40 AVENIR DERRAJ* M Partia Republikane
41 GJERGJ SOKOLI M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
42 MARK NDOU M Partia Socialiste e Moderuar
43 ALI TULA M Partia Socialiste e Shqipërisë
44 BRISELA KADIJA F Partia Socialiste e Shqipërisë
45 GËZIM GALIQI M Partia Socialiste e Shqipërisë
46 GJOVALIN NDOJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
47 LUAN HETA M Partia Socialiste e Shqipërisë
48 MIRELE MATAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
49 RENATO RADOJA M Partia Socialiste e Shqipërisë
50 SENIDA MESI F Partia Socialiste e Shqipërisë
51 VALENTINË VUKSANI F Partia Socialiste e Shqipërisë

* Anita Amuli ka zëvendësuar Arben Gjuraj, Mhill Proni dhe Avenir Derraj kanë zëvendësuar Jetmira Kruja dhe Namik Kameri, Griselda Radohina ka zëvendësuar Gezim Alibani, Alda Dermani ka zëvendësuar Tom Marku dhe Vioresin Sinani ka zëvendësuar Andi Mithi, të cilët kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.