Profile24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Tiranë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Tiranë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Tiranë
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 MIRELA BOGDANI F Fryma e Re Demokratike
2 AGIM KRAJA M Lëvizja Socialiste për Integrim
3 ARDIT ÇELA M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 BORA PANAJOTI F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 DEJANA KALLOGJEROVIÇ* F Lëvizja Socialiste për Integrim
6 BRUNO LIÇO M Lëvizja Socialiste për Integrim
7 ELONA GURI F Lëvizja Socialiste për Integrim
8 ELTJON HALIMI M Lëvizja Socialiste për Integrim
9 ENDRIT BRAIMLLARI M Lëvizja Socialiste për Integrim
10 ERIONA BIXHA F Lëvizja Socialiste për Integrim
11 ERISA XHIXHO F Lëvizja Socialiste për Integrim
12 FLOIDA KËRPAÇI F Lëvizja Socialiste për Integrim
13 IRA VEJSIU F Lëvizja Socialiste për Integrim
14 SHEZAI ROKAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
15 AKIL KRAJA M Partia Demokratike
16 ARGYRINA JUBANI F Partia Demokratike
17 ARJANA ÇELA F Partia Demokratike
18 BESNIK ALIAJ M Partia Demokratike
19 ENKELEJDA SALLAKU F Partia Demokratike
20 FABIAN TOPOLLARI M Partia Demokratike
21 KLODIANA SHALA F Partia Demokratike
22 KRESHNIK ÇOLLAKU M Partia Demokratike
23 KREUZA LEKA F Partia Demokratike
24 LEONARD OLLI M Partia Demokratike
25 MATEO SPAHO M Partia Demokratike
26 MERITA PONI F Partia Demokratike
27 MIRELA DRAGONI F Partia Demokratike
28 NIAZI KOSOVRASTI M Partia Demokratike
29 REJLA BOZDO F Partia Demokratike
30 SUZANA GUXHOLLI F Partia Demokratike
31 TAHSIM MEMA M Partia Demokratike
32 ALBINA NANAJ F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
33 ARJAN ÇUKAJ M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
34 VJOLLCA BRAHO F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
35 FERDINAND SHEHU M Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
36 FERDINANT PAPADHIMA M Partia Republikane
37 JOZELA KOKA* F Partia Socialiste e Shqipërisë
38 AIDA LLAZANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
39 ALDRIN DALIPI M Partia Socialiste e Shqipërisë
40 ALKETA HILA F Partia Socialiste e Shqipërisë
41 AQIF QEFALIA M Partia Socialiste e Shqipërisë
42 AURAN XHANI M Partia Socialiste e Shqipërisë
43 BLERINA DORACAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
44 DORINA KUKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
45 ELISA SPIROPALI F Partia Socialiste e Shqipërisë
46 ELONA HOXHA F Partia Socialiste e Shqipërisë
47 ERIDIAN SALIANJI M Partia Socialiste e Shqipërisë
48 EUGERTA TEQJA F Partia Socialiste e Shqipërisë
49 FATMIR HETI M Partia Socialiste e Shqipërisë
50 FLORIAN PULLAZI M Partia Socialiste e Shqipërisë
51 GENC DUKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
52 KLODETA DIBRA F Partia Socialiste e Shqipërisë
53 KLOTILDA BUSHKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
54 KOZETA FINO F Partia Socialiste e Shqipërisë
55 LUAN BREGASI M Partia Socialiste e Shqipërisë
56 LUIZA GRAZHDANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
57 MARIA MYRIDINAS F Partia Socialiste e Shqipërisë
58 ORION GLIOZHENI M Partia Socialiste e Shqipërisë
59 RAMAZAN BUCI M Partia Socialiste e Shqipërisë
60 RASIM HIDRI M Partia Socialiste e Shqipërisë
61 YLLI ÇANO M Partia Socialiste e Shqipërisë

* Dejana Kallogjeroviç ka zëvendësuar Brunilda Paskali dhe Jozela Koka ka zëvendësuar Adelina Albrahimi, të cilat kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.