Postuar nga: Bashkim Shala

Lajm 25 Aug 2017

Durrës – Kukës, në dhjetor fillojnë pagesat në rrugën e papërfunduar

Pjesë të tëra të rrugës Durrës-Kukës janë ende të papërfunduara dhe të rrezikshme, por prej dhjetorit kompania që mori në koncesion mirëmbajtjen e saj do të ketë gati vendpagesat, ndërsa qytetarët e Kukësit i tremben izolimit të qytetit që edhe kështu është një ndër më të varfrit në vend.

Reportazh 15 Dec 2016

Pasion për traditën: paraplegjikja hijeshon dasmat e Tropojës

Zyra Ahmetaj humbi në moshën 19-vjeçare mundësinë për të ecur, por jo pasionin për jetën dhe përpjekjet për të mbajtur gjallë dhe trashëguar traditën e kostumeve popullore të trevës së Tropojës.

Interviste 14 Sep 2016

Fran Tuci: Po kërkojmë investitorë të hapin biznese në Fushë-Arrëz

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Fushë-Arrëz, BIRN Albania intervistoi kryetarin e Bashkisë Z.Tuci lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone

Interviste 9 Sep 2016

Besnik Dushaj: Kemi përmirësuar shërbimin ndaj qytetarëve, sfidë turizmi dhe menaxhimi i ujit

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Tropojës, BIRN Albania intervistoi kryetarin e bashkisë Z. Dushaj lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 8 Sep 2016

Bashkim Shehu: Trashëguam mbi 1 milion euro në borxhe. Përmirësuam furnizimin me ujë

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Kukësit, BIRN Albania intervistoi kryetarin e Bashkisë Z.Shehu lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 31 Jul 2016

Adem Lala: S’kemi bërë dot shumë për varfërinë dhe papunësinë

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Hasit, BIRN Albania intervistoi kryetarin e Bashkisë Z.Lala lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone. Kryebashkiaku ngre shqetësimin se zona nuk ka burime njerëzore dhe se është braktisur nga të rinjtë.

Reportazh 29 Jun 2016

Prifti gjerman i Fushë-Arrëzit ngjall shpresën e banorëve të varfër

Pader Andreas ka bërë në Fushë-Arrëz shumë më tepër sesa shteti në 25 vite, duke ndërtuar shtëpi për familjet e varfra dhe realizuar projekte infrastrukturore dhe sociale për zbutjen e varfërisë ekstreme.

Reportazh 19 May 2016

Autostrada e re rrënon bizneset e rrugës së ‘vjetër’ të kombit

Pesë vjet pas hapjes së autostradës që lidh Shqipërinë me Kosovën, dhjetra banorë dhe biznese të ndërtuara përgjatë rrugës së vjetër po përballen me falimentimin dhe izolimin, ndërsa pak prej tyre ia kanë dalë të gjejnë burime të reja për mbijetesë.

Interviste 14 Oct 2015

Ndrec Dedaj: Vizioni im për Mirditën

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Mirditë lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Dedaj lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Interviste 8 Oct 2015

Bashkim Shehu: Luftë varfërisë, rikthim i shpresës

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Kukës lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Shehu lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Më shumë