Postuar nga: Elvis Hila

Lajm 27 Nov 2016

Bashkia e Lezhës me 4 miliardë lekë borxhe, përmbarimi i bllokon llogaritë

Investimet publike të pashlyera dhe faturat e vonuara të energjisë i kanë kushtuar shtenjtë bashkisë së Lezhës, e cila i kërkon gjykatës t’i zhbllokojë llogaritë bankare në mënyrë që t’u shërbejë qytetarëve.   

Interviste 17 Oct 2016

Artur Bardhi: Po luftojmë papunësinë, sfidë investimet në infrastrukturë dhe turizëm

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Kurbinit, BIRN Albania intervistoi kryetarin e bashkisë Z. Bardhi lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 9 Aug 2016

Artur Bushi: Liruam hapësirat e zëna në kala. Ujësjellësi sfida ime

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Krujës, BIRN Albania intervistoi kryetarin e Bashkisë Z.Bushi lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 14 Jul 2016

Fran Frrokaj: Ulëm taksat vendore me 30 për qind

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Lezhës, BIRN Albania intervistoi kryetarin Bashkisë Z. Frrokaj lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Reportazh 1 Jul 2016

Turizëm dhe shpresë, në vendin ku diktatura syrgjynoste armiqtë

Fishta, pak kilometra nga Lezha, një fshat që shërbeu si kamp internimi u kthye në pak vite në një destinacion turistik falë një shefi të kuzhinës me ushqim të ngadaltë dhe natyrës e banorëve që nuk pranuan ta braktisin 

Më shumë