Postuar nga: Elvis Nabolli

Lajm 8 Feb 2017

Izolimi i Thethit nga dëbora u mbyll derën turistëve të huaj dhe dëmton bizneset

Banorët e zonës turistike të Thethit protestojnë kundër indiferencës së pushtetit lokal dhe atij qendror dhe paralajmërojnë bojkotim të zgjedhjeve nëse nuk bëhet asgjë për të zhbllokuar rrugën. 

Lajm 26 Jan 2017

Greva e urisë; banorët e përmbytur kërkojnë dëmshpërblimet e munguara

Tetë banorë të zonës së Shkodrës, të prekur nga përmbytjet e viteve 2010-2011, u futën të mërkurën në një grevë urie për të protestuar mungesën e dëmshpërblimeve nga qeveria për dëmet e pësuara.

Interviste 14 Oct 2015

Tonin Marinaj: Transparencë dhe punësim

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Malësi e Madhe lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Marinaj lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Interviste 9 Oct 2015

Fran Frrokaj: Misioni im, plan rregullues për Lezhën

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet vendore të 21 Qershor 2015, BIRN Albania intervistoi kryetarin e zgjedhur të bashkisë Lezhë lidhur me shqetësimet e ngritura nga banorët. Më poshtë janë regjistruar premtimet e Z. Frrokaj lidhur me mandatin e tij katërvjeçar.

Më shumë