Postuar nga: Enrik Mehmeti

Interviste 5 Oct 2016

Jorgo Goro: Furnizuam me sukses me ujë të pijshëm zonat turistike, sfidë sistemimi i tyre para sezonit të ardhshëm turistik

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Himarës, BIRN Albania intervistoi kryetarin e bashkisë Z. Goro lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Interviste 29 Sep 2016

Përparim Shametaj: Investuam në bujqësi, sfidë infrastruktura dhe uji

Një vit pas marrjes së mandatit në krye të bashkisë së Selenicës, BIRN Albania intervistoi kryetarin e bashkisë Z. Shametaj lidhur me përmbushjen e premtimeve elektorale, bazuar mbi shqetësimet e ngritura nga vetë banorët e kësaj zone.

Lajm 24 May 2016

Defekt te Petrolifera, nafta bruto derdhet në bregdetin e Vlorës

Çarja e një tubi në portin e karburanteve të kompanisë Petrolifera në Gjirin e Vlorës dy ditë më parë solli derdhjen e një sasie të konsiderueshme nafte bruto në det duke dëmtuar mjedisin dhe zemëruar banorët që e kanë turizmin burimin e vetëm të të ardhurave për qytetin.

Më shumë