Lista

Profile 17 Nov 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Vaun e Dejës

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Vaun e Dejës pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 31 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Malësinë e Madhe

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Malësinë e Madhe e e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 31 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Tropojë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Tropojë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 29 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Bulqizë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Bulqizë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 29 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Berat

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Berat pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Vlorë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Vlorë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Shkodër

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Shkodër pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Lushnje

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Lushnje pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Lezhë

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Lezhë e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Profile 24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Korçë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Korçë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Më shumë

Harta

Birn_Harta Harta Interaktive- Harta interaktive me informacione të detajuara mbi Bashkitë dhe njësitë administrative përbërese

Analiza

transparenca-harta Bashkitë bëjnë hapa pas në nivelin e transparencës proaktive- Një raport vlerësimi mbi transparencën proaktive në terren dhe online për 61 bashkitë e vendit tregon që pushteti vendor bëri hapa pas gjatë dy viteve të fundit, duke kufizuar pjesëmarrjen e qytetarëve në vendimmarrje dhe llogaridhënien e të zgjedhurve vendorë.
Një djalosh vizaton hartën e Shqipërisë me ndarjen e re territoriale në një mur. Foto: Ivana Dervishi/BIRN. Qeveria në “zonën gri të legjitimitetit” me projektin për 4 rajonet e zhvillimit- Propozimi i qeverisë “Rama 2” për përqendrimin e institucioneve kyçe në 4 rajone është pritur me dyshim dhe pikëpyetje nga ekspertët e qeverisjes vendore, të cilët kërkojnë hapjen e konsultimeve publike për shmangien e rreziqeve dhe gjetjen e një fryme konsensusi me opozitën.
Zjarri në qafën e Muzinës në Gjirokastër | Foto ngsa : LSA Shqipëria e keqpërgatitur për luftën me flakët- Mjete e papërshtatshme, personeli i patrajnuar dhe dështimi i shumë bashkive për të ngritur në kohë drejtoritë e mbrojtjes nga zjarri, e ka vështirësuar betejën e vendit me flakët gjatë kësaj vere të nxehtë, ndërsa dhjetra-mijëra hektarë janë bërë shkrumb e hi.