Profile24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Durrës

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Durrës pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Durrës
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 ALBERT DONKSHI M Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
2 AVNI AHMETAJ M Fryma e Re Demokratike
3 ADRIANA HATELLARI F Lëvizja Socialiste për Integrim
4 ALBANA HOXHA* F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 ARTUR BUJARI M Lëvizja Socialiste për Integrim
6 EDLIRA HYSENI F Lëvizja Socialiste për Integrim
7 FLUTURA KONA F Lëvizja Socialiste për Integrim
8 GËZIM BARA M Lëvizja Socialiste për Integrim
9 ILIR SHANI M Lëvizja Socialiste për Integrim
10 IRIS GRUDA F Lëvizja Socialiste për Integrim
11 LILJANA KOLA F Lëvizja Socialiste për Integrim
12 JETON REXHMATI* M Lëvizja Socialiste për Integrim
13 SANIE DODA F Lëvizja Socialiste për Integrim
14 SKËNDER KORRIKU M Lëvizja Socialiste për Integrim
15 XHEMAL TABAKU M Lëvizja Socialiste për Integrim
16 AMBERA DUKA F Partia Demokratike
17 AQILE GOREA M Partia Demokratike
18 ARDIAN MUKA M Partia Demokratike
19 ARJETA KECI F Partia Demokratike
20 ARMAND TELITI M Partia Demokratike
21 ARTAN LUKU M Partia Demokratike
22 ENKELEDA KËRTUSHA F Partia Demokratike
23 HYSEN GASHI M Partia Demokratike
24 IVO JORGONI M Partia Demokratike
25 MIRELA SHALA F Partia Demokratike
26 MIRRA ELENA DADO KAURI F Partia Demokratike
27 RAMIOLA KALEMI F Partia Demokratike
28 RUKIJE SULA F Partia Demokratike
29 SHKELQIM FORTUZI M Partia Demokratike
30 AHMET BAJRAMI M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
31 JONADA MAMO F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
32 DILAVER TEPELENA M Partia Republikane
33 LIRI KASTRATI F Partia Republikane
34 AGIM KARAJ M Partia Socialiste e Moderuar
35 MARJETA LILA F Partia Socialiste e Moderuar
36 AGIM ÇIRAKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
37 ALBAN RAMOHITAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
38 ALFRED MULLARAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
39 ALFRED MALOKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
40 ANA DHAMO F Partia Socialiste e Shqipërisë
41 ANILA KAPIDANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
42 FLORESHA QOSHI F Partia Socialiste e Shqipërisë
43 HENKEL QERIMI M Partia Socialiste e Shqipërisë
44 JOLANDA MUSTAFARAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
45 KASTRIOT XHONGOLI M Partia Socialiste e Shqipërisë
46 NADIRE JANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
47 NATASHA PAÇO F Partia Socialiste e Shqipërisë
48 SELAMI XHELILI M Partia Socialiste e Shqipërisë
49 SILVA ALEKSI F Partia Socialiste e Shqipërisë
50 YLLI XHAKO M Partia Socialiste e Shqipërisë
51 ZAMIRA MUSTAFARAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë

* Albana Hoxha dhe Jeton Rexhmati kanë zëvendësuar Armand Tragaj dhe Luan Kertusha, të cilët kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.