Profile6 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Kavajë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Kavajë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Kavajë
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 FATBARDH BELBA M Fryma e Re Demokratike
2 BETIM LUSHA M Lëvizja Socialiste për Integrim
3 DHURATA SHEME F Lëvizja Socialiste për Integrim
4 BESMIRA QEROSI* F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 ROVENA XEKA F Lëvizja Socialiste për Integrim
6 VULLNET KOLA M Lëvizja Socialiste për Integrim
7 TONIN TEFA M Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
8 DIANA NALLBANI F Partia Demokratike
9 HAJRULLA TAFA M Partia Demokratike
10 KELIANA MUSTAFAJ F Partia Demokratike
11 LINDITA TELITI F Partia Demokratike
12 MIRAXH SHKODRA M Partia Demokratike
13 PËRPARIM CACA M Partia Demokratike
14 RAMAZAN OKSHTUNI M Partia Demokratike
15 REDINA ARKAXHIU F Partia Demokratike
16 XHEVAT HYLVIU M Partia Demokratike
17 REXHEP BODLLI M Partia Demokristiane e Shqipërisë
18 SULEIMAN RUSTEMI M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
19 ARTAN LILAMANI M Partia G99
20 DENIS MULLA-ALIU M Partia Republikane
21 MEHMET RECI* M Partia Republikane
22 AHMET HABILI M Partia Socialiste e Shqipërisë
23 ALBORENA HYLVIU F Partia Socialiste e Shqipërisë
24 QEMAL HOXHA* M Partia Socialiste e Shqipërisë
25 AQIF PEZA M Partia Socialiste e Shqipërisë
26 GENCIANA DORACI F Partia Socialiste e Shqipërisë
27 HYSEN KOCI M Partia Socialiste e Shqipërisë
28 NAMINE AJDINI F Partia Socialiste e Shqipërisë
29 RAMAZAN CARA M Partia Socialiste e Shqipërisë
30 TAHIR KANAPARI M Partia Socialiste e Shqipërisë
31 VALBONA MUSTAFA F Partia Socialiste e Shqipërisë

* Besmira Qerosi ka zëvendësuar Parit Xhihani, Mehmet Reci ka zëvendësuar Marjeta Demrozi  dhe Qemal Hoxha ka zëvendësuar Anila Perja, të cilët kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.