Profile10 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Përmet

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Përmet e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Permet
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 ROLAND DAMA M Aleanca për Barazi e Drejtësi Europiane
2 NIKO POÇI M Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
3 ELINDA ISMAILI F Lëvizja Socialiste për Integrim
4 ELTON ISMAILI M Lëvizja Socialiste për Integrim
5 IRIDA MANÇELLARI F Lëvizja Socialiste për Integrim
6 JORGJI ÇURO M Lëvizja Socialiste për Integrim
7 KUJTIM SELMANI M Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
8 ARTAN MESHINI M Partia Balli Kombëtar Demokrat
9 ILIRJAN IBRAHIMI M Partia Demokracia Sociale
10 VASILLAQ NIKOLLA M Partia Demokratike
11 ROBERT NAQE M Partia Demokristiane e Shqipërisë
12 LIGOR THANASI M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
13 AHMET BERZANI M Partia e Gjelbër
14 ELISON XHAMOLLARI M Partia Forca Rinia
15 DRITAN HOXHA M Partia G99
16 RIGERT ZHAKA M Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve
17 JOSIF LIPE M Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
18 EDVIN TUÇI M Partia Ora e Shqipërisë
19 LEDJAN IBRAHIMI M Partia Republikane
20 GENTIANA JAHJA F Partia Socialiste e Shqipërisë
21 MIRANDA HABILI F Partia Socialiste e Shqipërisë