Profile10 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Pogradec

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Pogradec pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Pogradec
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 LEONARD MANELLARI M Aleanca Demokratike
2 JOVAN SHKËMBI M Aleanca e Maqedonasve për Integrim Europian
3 MIMOZA SHULI F Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
4 ILIA GUSHO M Fryma e Re Demokratike
5 MARINELA KAPRI F Lëvizja Socialiste për Integrim
6 MARJETA BIBA F Lëvizja Socialiste për Integrim
7 ROSHI TOLLOZHINA M Lëvizja Socialiste për Integrim
8 VANGJO GUSHO M Lëvizja Socialiste për Integrim
9 ZAMIR CAPO M Lëvizja Socialiste për Integrim
10 DIOGJEN QEVA M Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë
11 NESTI GJYLI M Partia Bashkimi Demokrat
12 ALEKSANDER ÇELA M Partia Demokracia e Re Europiane
13 ARMAND ZERKA M Partia Demokratike
14 BRUNILDA PRIFTI F Partia Demokratike
15 ELJANA PRIFTI* F Partia Demokratike
16 KRESHNIK ZGJANI M Partia Demokratike
17 MANUSHAQE KROMOLLARI F Partia Demokratike
18 ARDIAN PENGU M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
19 ILIR MUÇI M Partia e të Drejtave të Mohuara e Re
20 ARIAN MEMA M Partia G99
21 GENCI XHYRA M Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
22 ARBEN BERBERI M Partia Ligj dhe Drejtësi
23 FATMIR HOXHA M Partia Personat me Aftësi të Kufizuar
24 AVDULLA CANO M Partia Republikane
25 ANXHELA ANDONI F Partia Socialiste e Shqipërisë
26 BLEDI ÇOMO M Partia Socialiste e Shqipërisë
27 ILIR TORRA M Partia Socialiste e Shqipërisë
28 LUAN MAXHARI M Partia Socialiste e Shqipërisë
29 NATALJA VELO F Partia Socialiste e Shqipërisë
30 RAJMONDA ELMASLLARI F Partia Socialiste e Shqipërisë
31 VALTER GORA M Partia Socialiste e Shqipërisë

* Eljana Prifti ka zëvendësuar Erzen Qeva, i cili ka qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.