Curriculum Vitae13 Oct 2015

Gjon Gjonaj, CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Pukë.

Autor: BIRN Pukë
Printo

GjonGjonajLindur ne Kecire Puke me 20.09.1955.
Ka perfunduar studimet per Agronomi ne vitin 1981.
Ka perfunduar studimet per Ekonomi ne vitin 1984.
Ka perfunduar kursin e Filozofise ne vitin 1988.
Ka qene drejtues ne administraten vendore dhe ka punuar me perkushtim per vendin dhe komunitetin ne vitet 1981-1991.
Ka punuar ne seksion te industrise ne ish Komitetin Ekzekutiv 1991-1994.
Ka investuar ne fushen e biznesit Hotel-Turizem Puka dhe eshte nje biznesmen i suksesshem qe nga viti 1995-2015. Eshte njohes i gjuhes angleze dhe programeve te ndryshme kompjuterike.
Ka qene mbeshtetes dhe perkrahes i te majtes qe ne fillim te viteve 90′.