Curriculum Vitae16 Oct 2015

Zamira Rami, CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kryetarja e bashkisë Gjirokastër

Autor: BIRN Tiranë
Printo

Zamira Rami

Zamira Rami

 

Emri ZAMIRA
Mbiemri RAMI
Atesia KASEM
Datelindje 11 Gusht 1973
Vendlindje GJIROKASTER
Vendbanimi GJIROKASTER
ARSIMIMI & KUALIFIKIME

1987-1991 Arsimi i Mesem i Pergjithshem, Shkolla e Mesme e Pergjithshme “Asim Zeneli” Gjirokaster.
1991– 1995 BACHELOR (4-vjecar) ne Matematike-Fizike me Drejtim Matematike, Universiteti i Gjirokastres, Fakulteti i Shkencave te Natyres, Departamenti i Matematikes, diplomuar “Mesues i Matematikes dhe Fizikes me Drejtim Matematike”.
2005–2009 BACHELOR (4-vjecar) ne Kontabilitet-Finance, Universiteti i Gjirokastres, Fakulteti i Shkencave Shoqerore, Departamenti Ekonomik, diplomuar “Financier-Kontabilist, Profili Kontabilist”.

Prill-Maj 1998 Vizite shkencore kualifikuese ne Universitetin e Janines (Greqi), Departamenti i Matematikes, ne kuader te Programit Europian “TEMPUS ” JEP 09363-95.

Mars 2015 Certificate per pjesemarrje aktive ne trajnimin “Qeverisja e mire – faktor kyc per zhvillimin.

EKSPERIENCA NE PUNE

1995-2013 Personel ndihmes akademik per disiplinat e informatikes, Departamenti i Matematikes dhe Informatikes, Universiteti i Gjirokastres.
1997-2000 Instruktore per informatiken, Qendra Komunitare Multifunksionale, Gjirokaster.
1995-2013 Lektore e ftuar per disiplinen e Informatikes, Departamenti i Matematikes & Informatikes, Departamenti Ekonomik, Universiteti i Gjirokastres
2006-2013 Instruktor per Informatike, Shkolla “Giussepe Grass”, Gjirokaster.
2013 – 2015 Prefekte, Institucioni Prefektit te qarkut Gjirokaster.
AFTESITE GJUHESORE

Albanian, English, Greek, Italian
AKTIVITETI SOCIAL-POLITIK

– Anetare e Shoqates se Matematicieneve te Shqiperise.
– 2011 Anetarsim ne partine politike Levizja Socialiste per Integrim(LSI)
– 2012 Kryetare e Levizjes se Gruas per Integrim (LGI)
– 2013 Kandidate per Deputete ne zgjedhjet politike te pergjithshme kombetare e kandiduar ne Qarkun e Gjirokastres nga LSI-ja.
AFTESITE KOMPJUTERIKE

Zoterim shume i mire i MS-Windows, MS-Office, Programim, Softe Aplikative ne Matematike, Finance etj.