Curriculum Vitae16 Oct 2015

Ahilea Deçka, CV

Ky është kurrikulumi jetësor i publikuar nga kryetari i bashkisë Dropull

Autor: BIRN Tiranë
Printo

Lindur më 10 Shtator 1968, Gjirokastër

Profesioni: Mësues / Menaxher

Harta e re territoriale e bashkisë Dropull

Harta e re territoriale e bashkisë Dropull

I diplomuar në institutin e fiskulturës Arqile Deçka ka punuar si mësues për disa vite. Më pas ai është aktivizuar në sektorin privat ku ka konsoliduar një karierë menaxheriale të suksesshme falë aftësive dhe integritetit të tij. Që nga vitit 2009 Arqile Deçka ka kryesuar Drejtorinë Rajonal te Formimit Profesional  Publik të Gjirokastrës

Me një përvojë të pasur në mësimdhënje, më tej si menaxher në sektorin privat e së fundi si drejtues i suksesshëm, Arqile Deçka ka krijuar profilin e njeriut serioz, të përkushtuar, të besushëm dhe efektiv që me krenari mer pëergjegjësinë që të drejtoje punët në Bashkinë Dropull. Një personalitet që përfaqëson më së miri vlerat e komunitetit të tij, Arqile Deçka është mbartësi i spikatur  i vlerave të djathta, është njeriu që do të zgjerojë hapsirën e lirisë, që do të sjelle zhvillimin që meriton Dropulli dhe dropullitët.