Profile7 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Belsh

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Belsh e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Belsh
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 MONDA PAJA F Fryma e Re Demokratike
2 BESMIRA XHAFERRI F Lëvizja Socialiste për Integrim
3 BRISIDA HASANI F Lëvizja Socialiste për Integrim
4 LUAN XHAJA M Lëvizja Socialiste për Integrim
5 PËLLUMB DERVISHI M Lëvizja Socialiste për Integrim
6 CAUSH IDRIZI M Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë
7 RYZHDI FEJZULLAU M Partia Balli Kombëtar Demokrat
8 MEHDI SHEHU M Partia Demokratike
9 RABIE TAFANI F Partia Demokratike
10 YLLI TAFANI M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
11 LULJETA GJOSHI F Partia e të Drejtave të Mohuara e Re
12 ÇAJUP BRUSHLLI M Partia Komuniste e Shqipërisë
13 ERGYS URUÇI M Partia Konservatore
14 ISMAIL PAJA M Partia Lëvizja e Legalitetit
15 EDMOND DRAGOTI M Partia Ligj dhe Drejtësi
16 AVNI DRAGOTI M Partia Republikane
17 ALMA MAKSUTI F Partia Socialiste e Shqipërisë
18 BUJAR BLLOKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
19 DHURATA SHTYLLA F Partia Socialiste e Shqipërisë
20 JUELA TOÇILA F Partia Socialiste e Shqipërisë
21 SPARTAK FERHATI M Partia Socialiste e Shqipërisë