Profile29 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Berat

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Berat pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Berat
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 AGIM AJAZI M Fryma e Re Demokratike
2 KLAUDIO KUMANI* M Lëvizja Socialiste për Integrim
3 DHURATA PLAKU F Lëvizja Socialiste për Integrim
4 ELONA ÇORBAXHI F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 EVA DEMAJ F Lëvizja Socialiste për Integrim
6 KASTRIOT RAPAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
7 LIONEL ELEZAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
8 MIGENA HOXHA F Lëvizja Socialiste për Integrim
9 GAZMENT AZIZI M Partia Demokratike
10 HAFIZE SKENDO F Partia Demokratike
11 NAMIR LAPARDHAJA M Partia Demokratike
12 NERTILA AZIZOLLI F Partia Demokratike
13 NEVILA HYSKA F Partia Demokratike
14 THOMA JANCE M Partia Demokratike
15 FITIM MBRATI M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
16 ENTELA TOTO F Partia G99
17 BEHAR ZERE M Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
18 AGRON ABAZAJ M Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare
19 EMISA OSOJA F Partia Republikane
20 ARBEN KONOMI M Partia Socialiste e Shqipërisë
21 ARISA TOSKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
22 AUREL PLAKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
23 ELENI KARAKASHI F Partia Socialiste e Shqipërisë
24 ETLEVA QYPI F Partia Socialiste e Shqipërisë
25 GEZIM SHAHU M Partia Socialiste e Shqipërisë
26 NADIRE RENJA* F Partia Socialiste e Shqipërisë
27 LEDIAN SHEHU M Partia Socialiste e Shqipërisë
28 NIKOLETA MANKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
29 ROLENC MATO M Partia Socialiste e Shqipërisë
30 SALUSHE OLLDASHI F Partia Socialiste e Shqipërisë
31 SUELA MILE F Partia Socialiste e Shqipërisë

* Nadire Renja ka zëvendësuar Konstandin Ngofo dhe Klaudio Kumani ka zëvendësuar Artur Çepani, të cilët kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.