Lajm13 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Cërrik

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Cërrik e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN
Printo

Nr Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 GAZMEND SHERIFI M Aleanca Arbnore Kombëtare
2 EGLANTINA DHEPA F Lëvizja Socialiste për Integrim
3 PETRIT XHELILI M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 ROMINA SHERMADHI F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 SHKËLQIM BULLARI M Lëvizja Socialiste për Integrim
6 THEFIL AGO M Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë
7 ANDI LUTA M Partia Demokratike
8 BAJRAM MEHMETI M Partia Demokratike
9 NADIRE ASLLANI F Partia Demokratike
10 NAJADA PLAKA F Partia Demokratike
11 AGRON KURTI M Partia Demokristiane e Shqipërisë
12 ERVIS XHELO M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
13 ADRIATIK BELSHI M Partia G99
14 GAZMIRA FRAKULLI F Partia Lëvizja e Legalitetit
15 AGRON PLAKA M Partia Republikane
16 ERONA GJINI F Partia Socialiste e Shqipërisë
17 JETMIR LAROSHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
18 RAFAELA PERISNAKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
19 REGIANA HIDA F Partia Socialiste e Shqipërisë
20 TOMORR ZAIMAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
21 SHYQYRI KAMAMI M Partia Socialiste e Vërtetë 91