Profile7 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Delvinë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Delvinë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Delvine
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 ARBËR ZEJNATI M Lëvizja Socialiste për Integrim
2 BESNIK ZERO M Lëvizja Socialiste për Integrim
3 ALBA HUDA* F Lëvizja Socialiste për Integrim
4 FLORIDA ISLAMI F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 ALEKS ISUFI M Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë
6 HARI IMERI M Partia Demokratike
7 ORTENCA MEHMETI F Partia Demokratike
8 SKERDIAN MEHMETI* M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
9 PRANVERA ÇEÇO F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
10 RENI BARJAMI M Partia Ligj dhe Drejtësi
11 MIKELIANO ÇUNO M Partia për Europianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë
12 OLSI ÇAFA M Partia Republikane
13 FISNIK KOHILA M Partia Socialiste e Shqipërisë
14 LAURETA ALINANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
15 PETRIT MELEQI* M Partia Socialiste e Shqipërisë

* Alba Huda ka zëvendësuar Erisa Isufi, Skerdian Mehmeti ka zëvendësuar Ilir Mehmeti dhe Petrit Meleqi ka zëvendësuar Majko Majko, të cilët kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.