Profile7 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Devoll

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Devoll pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Devoll
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 ALBERT LILO M Lëvizja Socialiste për Integrim
2 ERINDA NASTO F Lëvizja Socialiste për Integrim
3 FESTIM KASO M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 MIMOZA AGOLLI F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 MUHAMET GJYLI M Partia Balli Kombëtar
6 ALDO SHPUZA M Partia Demokracia e Re Europiane
7 PERLAT XHACI M Partia Demokracia Sociale
8 ARBEN MIZA M Partia Demokratike
9 ARTAN ZAIMI M Partia Demokratike
10 ERMIRA RUSI F Partia Demokratike
11 GERALDI AGOLLI* M Partia Demokratike
12 OLJANA ÇOMKA F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
13 TRIFON MERAKU M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
14 ERLIN AGOLLI M Partia e Gjelbër
15 RIGERTI GJYLI M Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
16 SERI ZERANI M Partia Republikane
17 ARBEN BEGOLLI M Partia Socialiste e Shqipërisë
18 IMELDA CANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
19 MERITA CANE F Partia Socialiste e Shqipërisë
20 PELLUMB AGOLLI M Partia Socialiste e Shqipërisë
21 ENVER MANOKU M Partia Socialpunëtore Shqiptare

* Geraldi Agolli ka zëvendësuar Loreta Pasho, e cila ka qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.