Profile3 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Dibër

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Dibër pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Diber
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 KADRI MUÇA M Aleanca Demokratike
2 ERALDI MERDINI M Fryma e Re Demokratike
3 ASTRIT ADEMI M I pavarur
4 DALLONDYSHE KAJA F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 HAJRI LACI M Lëvizja Socialiste për Integrim
6 VILDAN QOKU M Lëvizja Socialiste për Integrim
7 ENIDA ZENELHASANI F Partia Balli Kombëtar
8 TAHIR DAMZI M Partia Balli Kombëtar Demokrat
9 ISUF HYSA M Partia Bashkimi Liberal Demokrat
10 FATBARDHA DOÇI F Partia Demokracia Sociale
11 ANILA DACI F Partia Demokratike
12 IRINI SHEHU F Partia Demokratike
13 JONIDA HAJRULLAJ F Partia Demokratike
14 MANUSHAQE RINA F Partia Demokratike
15 NAIM GAZIDEDE M Partia Demokratike
16 RAHIM KALECI M Partia Demokratike
17 SABRI LAÇI M Partia Demokratike
18 SHKËLZEN QOKA M Partia Demokratike
19 LINDITA SHEHU F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
20 FATIME META* F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
21 QAMIL LATA M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
22 MYSLIM ZEMZADJA M Partia Ora e Shqipërisë
23 RAMAZAN KAZA M Partia Republikane
24 FATBARDH LALA* M Partia Socialiste e Shqipërisë
25 ALKETA ÇANAKU* F Partia Socialiste e Shqipërisë
26 JURIDA ZEBI F Partia Socialiste e Shqipërisë
27 LULZIME DANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
28 MUHAREM RAMA M Partia Socialiste e Shqipërisë
29 RIGERTA VRANIÇI F Partia Socialiste e Shqipërisë
30 ZANA ÇORJA* F Partia Socialiste e Shqipërisë
31 FLAMUR BULKU M Partia Socialiste e Vërtetë 91

* Fatime Meta,  Zana Çorja, Alketa Çanaku, Fatbardh Lala kanë zëvendësuar Luan Zira, Sali Tershalla, Fatmir Selishta dhe Afrim Mikli, të cilët kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.