Profile7 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Divjakë

Lista e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Divjakë e miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Divjake
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 FATBIOLA ZAKA F Fryma e Re Demokratike
2 ASTRIT DERVISHI M Lëvizja Socialiste për Integrim
3 BENI RRASA M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 IRMA NUSHI F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 JANUL LONDO M Lëvizja Socialiste për Integrim
6 MARSELA BALLA F Lëvizja Socialiste për Integrim
7 SAJMIRA DERVISHI F Lëvizja Socialiste për Integrim
8 VEIS DERVISHI M Partia Demokracia Sociale
9 ADELINA MEÇO F Partia Demokratike
10 ARDJAN SHURDHAQI M Partia Demokratike
11 DURIM MUÇA M Partia Demokratike
12 FLUTURA RREDHI F Partia Demokratike
13 ILDA DHORI F Partia Demokratike
14 JULIAN GJINI M Partia Demokratike
15 MUAMET MUÇA M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
16 FILIP ZHUKA M Partia e Gjelbër
17 GJERGJ JANKO M Partia Konservatore
18 SAHIT IBRAHIMAJ M Partia Lëvizja e Legalitetit
19 DËRVISH MEBELLI M Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
20 EUGEN VERDHA M Partia Republikane
21 SEIT KAJO M Partia Socialiste e Moderuar
22 ANA NAKO F Partia Socialiste e Shqipërisë
23 ARIOL QOSE M Partia Socialiste e Shqipërisë
24 AVNI SULA M Partia Socialiste e Shqipërisë
25 ELVIRA KOÇI F Partia Socialiste e Shqipërisë
26 ERALDA ALHYSA F Partia Socialiste e Shqipërisë
27 MINA BITI M Partia Socialiste e Shqipërisë
28 NOVRUZ QEROSI M Partia Socialiste e Shqipërisë
29 SHPËTIM SHESHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
30 VALBONA KAJA F Partia Socialiste e Shqipërisë
31 PETRIT GANOLLI M Partia Socialiste e Vërtetë 91