Profile24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Lushnje

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Lushnje pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Lushje
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 AGIM ARAPI M Fryma e Re Demokratike
2 ADRIATIK DOGA M Lëvizja Socialiste për Integrim
3 AGIM SEMA M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 ALMA MALIA F Lëvizja Socialiste për Integrim
5 BLERTA MUSTAFAJ F Lëvizja Socialiste për Integrim
6 ELONA MEZINI F Lëvizja Socialiste për Integrim
7 ERVIS PAJOLLI M Lëvizja Socialiste për Integrim
8 NERTIL BAKIASI M Lëvizja Socialiste për Integrim
9 SILVANA GJINI F Lëvizja Socialiste për Integrim
10 ARIANIT MUÇO M Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
11 ARBEN ZAIMI M Partia Demokratike
12 ARMINDA GEGA F Partia Demokratike
13 EDMOND BAMI M Partia Demokratike
14 ELDA SINJARI F Partia Demokratike
15 ELTON BANO M Partia Demokratike
16 GLODIANA MEÇO F Partia Demokratike
17 JAKUP BEQIRI M Partia Demokratike
18 KOZETA GUÇI F Partia Demokratike
19 MIRELA GINA F Partia Demokratike
20 YLLI ZDRAVA M Partia Demokratike
21 OLTIANA ABDURRAMANI* F Partia Demokristiane e Shqipërisë
22 DENIS GOVA M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
23 ALTIN DERVISHI M Partia Republikane
24 MIRELA LIPE F Partia Republikane
25 ALBERT DIVJAKA M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
26 DEVIS LESHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
27 ELIDA GJERMENI F Partia Socialiste e Shqipërisë
28 ERGESTA LEVENISHTI F Partia Socialiste e Shqipërisë
29 ERIGELA ABDURRAMANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
30 ETLEVA GUGA F Partia Socialiste e Shqipërisë
31 FATMIR HOXHA M Partia Socialiste e Shqipërisë
32 FERDINANT GJERMENI M Partia Socialiste e Shqipërisë
33 GËZIM VOGLI M Partia Socialiste e Shqipërisë
34 JUDMIR SHURDHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
35 LILI DUSHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
36 LINDITA BUXHELI F Partia Socialiste e Shqipërisë
37 MERJEME DERVISHI F Partia Socialiste e Shqipërisë
38 OLGERT LEKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
39 TATIANA PIRO F Partia Socialiste e Shqipërisë
40 RAMAZAN GJYLA M Partia Unitetit Kombëtar
41 NATASHA MANOKU* F Partia Unitetit Kombëtar

* Oltiana Abdurramani ka zëvendësuar Gazmend Çela dhe Natasha Manoku ka zëvendësuar Violeta Greca, të cilët kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.