Profile17 Nov 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Vaun e Dejës

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Vaun e Dejës pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Vau i Dejës
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 AGIM SHKJAU M Lëvizja Socialiste për Integrim
2 SENTILJANA MARKU F Lëvizja Socialiste për Integrim
3 MARK TRUSHI M Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë
4 DOD DODANI M Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
5 DENIS HOXHAJ M Partia Balli Kombëtar
6 BESMIR KOLÇE M Partia Demokracia Sociale
7 KOLE DOÇI* M Partia Demokratike
8 LEONORA KOVAÇAJ F Partia Demokratike
9 MARTIN MARKU M Partia Demokratike
10 NDOC LEKAJ M Partia Demokratike
11 RREGJINË SHELQETA F Partia Demokratike
12 IMELDA HASMEGAJ* F Partia Demokratike
13 ZEF VOKRRI M Partia Demokratike
14 ELJONA PALOKA F Partia Demokristiane e Shqipërisë
15 PJETER LLESHI M Partia Demokristiane e Shqipërisë
16 NDUE MIRIA M Partia Konservatore
17 PASHUK GJEÇAJ M Partia Republikane
18 FRANO PRENGA M Partia Socialiste e Moderuar
19 AGIM SULEJMANI M Partia Socialiste e Shqipërisë
20 DAVIDA HUBA F Partia Socialiste e Shqipërisë
21 EDUARD DOÇI M Partia Socialiste e Shqipërisë

* Kole Doçi dhe Imelda Hasmegaj kanë zëvendësuar Agim Bushati dhe Tringa Kola, të cilët kanë qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.