Profile24 Oct 2015

Anëtarët e Këshillit Bashkiak në Vlorë

Lista emërore e anëtarëve të Këshillit Bashkiak në Vlorë pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015.

Autor: BIRN Vlorë
Printo

Nr. Emri Mbiemri Gjinia Partia
1 DENADA GJYLBEGU F Fryma e Re Demokratike
2 ARTEMIDA LUÇAJ F Lëvizja Socialiste për Integrim
3 BASHKIM BEGAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
4 KRESHNIK ZIAJ M Lëvizja Socialiste për Integrim
5 LUÇJANA KOPRENCKA F Lëvizja Socialiste për Integrim
6 RAMONA JAHO F Lëvizja Socialiste për Integrim
7 RIDVAN MERSINAJ M Partia Balli Kombëtar
8 ANDI RESULAJ M Partia Demokracia Sociale
9 ALKETA AGOLLI F Partia Demokratike
10 ATIRD HOXHA M Partia Demokratike
11 BUKUROSHE ISUFAJ F Partia Demokratike
12 DRITAN KOKOSHI M Partia Demokratike
13 HAMZA KUTELI M Partia Demokratike
14 KRESHNIK ALIMERKO M Partia Demokratike
15 MARJETA KOSHENAJ F Partia Demokratike
16 NADIRE MEÇORRAPAJ F Partia Demokratike
17 SAIMIR HAXHIU M Partia Demokratike
18 BAKI JAZAJ M Partia Demokristiane e Shqipërisë
19 RAJMONDA ZOTO F Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
20 SULEJMËN BUBEQI M Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet
21 ELVIRA ISMAILAJ F Partia për Europianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë
22 ENKES HYSENDHIMA M Partia Republikane
23 GJOLEK BUSHAJ M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
24 ARQILE MISHTAKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
25 BESMIRA ARSHIAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
26 ENELA MONE F Partia Socialiste e Shqipërisë
27 ERMELINDA KORDHA F Partia Socialiste e Shqipërisë
28 ERVIS MOÇKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
29 GENTJAN HAMZARAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
30 KRESHNIK TEPELENA M Partia Socialiste e Shqipërisë
31 SHPRESA SALIAJ* F Partia Socialiste e Shqipërisë
32 MIGENA BALLA F Partia Socialiste e Shqipërisë
33 MUJO SHAKAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
34 REZARTA ÇAPI F Partia Socialiste e Shqipërisë
35 SADRIT DANAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
36 SELIM HASKOÇELAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
37 TED NASTO M Partia Socialiste e Shqipërisë
38 TEKI XHEMALAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
39 VILMA BELLO F Partia Socialiste e Shqipërisë
40 VJOSANA SHKURTAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
41 XHULJETA NAQE F Partia Socialiste e Shqipërisë

* Shpresa Saliaj ka zëvendësuar Margarita Koço, e cila ka qenë pjesë e listës fillestare të miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pas zgjedhjeve vendore të datës 21 Qershor 2015. Kjo listë është përditësuar bazuar në listë-prezencën e anëtarëve të këshillit bashkiak në Janar 2016, të dërguar nga vetë këshilli bashkiak.