Profili i bashkisë Dropull

Bashkia e pakicës etnike greke në Shqipëri, e braktisur prej vitesh nga të rinjtë po përballet me sfidën e ruajtjes dhe trashegimisë së pasurisë së vet të rrallë etno-kulturore.

Vangjel Ngjelo, MEGA

Ky jetëshkrim nuk është bërë ende i disponueshëm nga kandidati për bashkinë Dropull i Partisë Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen